Välkommen till

Fyrmästaregången 18

Fyrmästaregången 18
4:a Masthugget

Utsikt mot city och smart planlösning

Välkomna till en välplanerad fyra som passar perfekt för barnfamiljen eller de som bara vill ha lite extra yta! Lägenheten har ett härligt genomgående läge med fönster i två väderstreck med lugnt gårdsläge. Trevlig balkong med både förvaring och eget sopnedkast. Härliga sällskapsytor med stort kök och vardagsrum, 3 sovrum, gott om förvaring, ett badrum med dusch samt gäst-WC. Lägenheten har ett behagligt inomhusklimat då den är sval på sommaren och varm på vintern. Perfekt läge i området med direkt närhet till Masthuggstorget med utsikt mot staden.

Denna bostad kommer ut till försäljning närmare 2025


Brf Masthugget är i dagsläget Sveriges största bostadsrättsförening. En välmående förening med god ekonomi som tack vare sin storlek kan erbjuda bekvämligheter och fördelar utöver det vanliga, såsom gott om garageplatser, bilkooperativ, snickeri- och målarlokal, gym och bastu, festlokal med mera. Lugnt, tryggt och barnvänligt område.

I Masthugget bor ni i mysiga kvarter med gångavstånd till Linnéstadens och Långgatornas restauranger, kaféer, barer och trevlig shopping. Masthuggets huvudstråk är Fjällgatan och här finns minilivs, grönsakshandel, bageri, sushirestaurang, frisör, godisbutik, pizzeria och besöksgarage. Här bor ni även med närheten till såväl Slottsskogens gröna natur som till Masthuggskyrkans fantastiska utsiktsplats och älvinloppet med Klippan och Röda Sten. Goda kommunikationer med buss 60 som stannar alldeles i närheten av huset. Det är även lätt att ta er dit ni vill till fots eller med cykel.

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på kevin.arnagard@lundin.se.

Lägenhetens 93,5 kvm är disponerade enligt följande:

Inne i bostaden möts man av en rymlig möblerbar hall med gott om utrymme. Här finns plats för avhängning samt förvaringsmöjligheter genom både garderober och klädkammare.

Stort kök med goda förvaringsmöjligheter med lugnt gårdsläge, utgång till lägenhetens balkong via sovrummet. Köket är utrustat med spis, ugn, mikro, fläkt, kyl och frys. I köket ryms en generös matplats och ett fönster i vinkel bidrar med ljusinsläpp. Mysig gårdsbalkong med sol under dagen, sopnedkast och förråd.

Generöst vardagsrum med fina vinklar och rikligt ljusinsläpp från två stora fönsterpartier. Vardagsrummet kan inredas med stor soffgrupp, matplats och övrigt möblemang. Laminat på golvet och ljusa väggar.

I anslutning till vardagsrummet, ligger ett rum som kan användas som matsal, kontor eller sovrum. Linoleummatta och ljusa väggar. Ett fönster bidrar med ljusinsläpp.

Det andra sovrummet har plats för dubbelsäng och arbetshörna. Ett fönster bidrar med ljusinsläpp.

Det tredje sovrummet alldeles intill köket kan användas som barnrum, kontor eller bara extra förvaring.

Lägenheten har två badrum som nås från hallen. Inredningen består av wc, handfat och spegel samt dusch respektive badkar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Masthugget
Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta