Välkommen till

Gustavsgatan 60

Gustavsgatan 60
2:a Bagaregården

Totalrenoverad tvåa med låg avgift i obelånad förening

Varmt välkomna till en totalrenoverade tvåa med en totalyta på 44 kvm. Detta boende erbjuder fördelen av att vara belägen i en obelånad bostadsrättsförening. Det innebär att du som köpare inte behöver oroa dig för några ytterligare kostnader relaterade till lån, vilket ger dig en trygg och ekonomiskt fördelaktig situation.

Lägenheten bjuder på en privat uteplats vilket ger möjlighet till avkoppling och trevliga stunder utomhus. Här kan du njuta av en kopp kaffe på morgonen eller bjuda in vänner för en grillkväll under varma sommarkvällar.

Föreningen har en låg avgift, vilket gör detta till ett kostnadseffektivt boendealternativ samtidigt som du har tillgång till bekvämligheter och underhåll som föreningen erbjuder.

Bagaregården en idyllisk stadsdel som erbjuder en harmonisk atmosfär och närhet till stadens bekvämligheter. Inom 10 minuters promenad nås både bussförbindelser och mataffär. Välkomna på visning!

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Under 2023 har samtliga ytskikt målats och alla golv lagts nya.

Innanför entrén möts man av en hall med goda förvaringsmöjlgheter i en rymlig garderob. Vidare in finns två dubbelgarderober.

Rymligt vardagsrum som kan inredas med soffhörna och matplats. Parkettgolv och väggar i kulören 0502y. Balkongdörr helt i glas leder ut till en stor uteplats i privat läge.

Helt nyrenoverat kök i stilrena materialval. Luckorna går i beige och bänkskiva i svart. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, diskmaskin, fläkt samt kyl med frys. Parkettgolv plastmatta och väggar i 0502y. Ett smalt fönster vid taket i väggen mot sovrummet bidrar med ljusinsläpp.

Sovrummet erbjuder gott om förvaring i flera garderober. Här inryms dubbelsäng.

Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitt kakel. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp samt duschhörna. Ett fönster av betongglas bidrar med dagsljus.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Bagaregården
Småstadsidyll, storstadspuls och gröna oaser
I Göteborgs östra centrum ligger charmiga Bagaregården, en mysig pärla som består av vacker och välbevarad bebyggelse. Här finns en blandning av fristående villor och landshövdingehus, alla omgivna av grönskande gårdar och mäktiga träd.

I Bagaregårdens kvarter finns mysiga caféer och trevliga närbutiker. I intilliggande områden som Olskroken, Lunden och Munkebäck finns ytterligare butiker, träningsställen, vårdmottagningar och apotek. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn. Redbergsplatsen är knutpunkt för flera buss- och spårvagnslinjer.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter av olika slag för alla åldrar. I Härlanda park ligger kulturhuset Kåken. Här finns bland annat bibliotek, hälsotek, öppen förskola och café. I parken som omger byggnaderna finns gräsytor och fotbollsplaner.

Vill man ge sig ut i naturen ligger Göteborgs fina grönområden Delsjön, Skatås och Härlanda Tjärn på nära håll. I de lummiga skogarna finns vandringsleder, badsjöar, motionsslingor och ridvägar. I området kring Skatås har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Bagaregården inbjuder till ett gemytligt boende i en av Göteborgs äldsta och mest genuina stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta