Välkommen till

Långängen 8A

Långängen 8A
1,5:a Kvillebäcken

Sovalkov och söderbalkong

1,5a högst upp i huset med en solig balkong mot söder som fångar strålarna från morgon till kväll. Här kan du skapa din egen lilla utomhusoas med gröna växter och bekväma sittplatser.

Interiört kombinerar denna lägenhet smart användning av yta med modern design. Sovalkoven ger en mysig och avskild sovplats, medan den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd.

Den moderna inredningen och de stilrena materialvalen skapar en känsla av tidlös elegans. De ljusa färgerna och de genomtänkta detaljerna ger en luftig och inbjudande atmosfär. De senaste bekvämligheterna och apparaterna har integrerats i kök och badrum, vilket ger en bekväm och modern livsstil. Gott om förvaring i stor klädkammare.

Läs hela beskrivningen
Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Kvillebäcken - Centrala Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Kvillebäcken - Centrala Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenhetens 39 kvm är disponerade enligt följande:

Inne i bostaden möts man av en hall plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter. Extra förvaring finns i klädkammare. I taket sitter dimbara spotlights. Lägenheten har genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

Allrummet erbjuder ljusa sociala ytor i öppen planlösning med ljusinsläpp från generösa fönsterpartier samt utgång till en balkong. Här kan njuta av många möjliga soltimmar.

Kök från Vedum med köksinredning i vitt, bänkskiva i silvergrått och vitt blankt kakel i rak sättning. Under väggskåpen sitter ledbelysning. Utrustningen utgörs av glaskeramikhäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt kyl med frys. Samtliga vitvaror är från Electrolux.

Välplanerat badrum med antracitgrått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt blankt kakel i rak sättning. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning, handdukstork, duschhörna med vikdörr i glas samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Electrolux.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Kvillebäcken

Bekvämt boende, god service och gröna oaser


Kvillebäcken inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Området är lite av en uppstickare och kan med sin mix av gamla och nya kvarter beskrivas som ett Göteborg i miniatyr. Nya blänkande fastigheter blir en spännande kontrast till de charmiga landshövdingehusen och de tidstypiska 70-talsbyggnaderna.

Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen har nominerats till det prestigefulla Kasper Salin-priset för sin arkitektur. Saluhallen med sitt breda utbud av delikatesser, mat, frukt och grönt är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kvillebäckens närhet till Göteborgs innerstad, med endast sex minuter till Brunnsparken med spårvagn, gör att hela stadens utbud är lättillgängligt.

Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta