Välkommen till

Sofiagatan 62H

Sofiagatan 62H
1:a Strömmensberg

Ljus och välplanerad landshövdingsetta

Välkomna till denna väldisponerade etta i ett ljuvligt landshövdingehus från 1920-talet! Här möts ni av en tidstypisk original charm i form av vackra höga fönster och plankgolv. Välplanerade ytor med ett stort allrum som kan inredas med både soffgrupp och säng, rymligt kök med goda förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum. Trevlig gemensam innergård med grillmöjligheter finns att tillgå för medlemmarna i föreningen.

Trivsamt område med närhet till grönska och goda förbindelser som smidigt tar er in till city!

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på simon.stark@lundin.se.

Innanför ytterdörren möts ni av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i en inbyggd garderob samt plats för fri avhängning. Väggarna har en randig tapet och golvet kläs av original plankgolv vilket är genomgående för lägenheten.

Allrum med plats för soffgrupp och säng samt övrigt möblemang. Ett fönster med djupa nischer bidrar med ett härligt ljusinsläpp och fina vyer. Här finns goda förvaringsmöjligheter i en garderob.

Rymligt kök med goda förvaringsmöjligheter. Köksinredningen har krämvit färg tillsammans med bänkskiva i trä och stänkskydd i kakel. Kökets maskinella utrustning består av spis, frånluftsfläkt, varmluftsugn, diskmaskin samt kyl med frys. Vid fönstret finns en given plats för matbord.

Badrummets golv kläs av grå klinker och väggarna har delvis vitt kakel samt är delvis målade i vitt. Inredningen består av wc, dusch, handfat och handdukstork. I badrummet finns även härlig golvvärme.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Strömmensberg
Stadsdelen Strömmensberg, belägen i Göteborgs östra centrum, ligger på ett berg precis som namnet antyder. Härifrån får man en enastående vy över staden, hamninloppet och Vinga fyr. Via slingrande backar når man upp till höga funkishus i milda, gula toner som sträcker sig mot himlen och bildar områdets karaktäristiska silhuett. Bostadshusen omges av grönskande gårdar och omgivningar.

I kvarteren finns frisörer, caféer och trevliga närbutiker och i intilliggande områden som Olskroken, Lunden och Munkebäck finner man ytterligare butiker och träningsställen. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn. Redbergsplatsen är knutpunkt för flera buss- och spårvagnslinjer.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter av olika slag för alla åldrar. I Härlanda park ligger kulturhuset Kåken. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek, öppen förskola, och café. I parken som omger byggnaderna finns gräsytor och bollplaner.

Vill man ge sig ut i vidsträckt natur ligger Göteborgs fina grönområde Delsjöreservatet på nära håll. I de lummiga skogarna finns vandringsleder, motionsslingor, ridvägar och badsjöar. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Strömmensberg inbjuder till ett behagligt och ljust boende i Göteborgs östra centrum.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta