Välkommen till

Laboratoriegatan 10

Laboratoriegatan 10
3:a Örgryte

Ljus lägenhet med villakänsla & gemensam trädgård

Välkomna till denna härliga lägenhet i Örgryte som bjuder på villakänsla. Generösa sällskapsytor med fungerande öppen spis och fint ljusinsläpp från fönster i alla väderstreck. Modernt kök, badrum och toalett med stilrena materialval, samt två rymliga sovrum. Med tillgång till mysig trädgård och ett generöst trädäck i sydvästläge blir det här en plats man lätt trivs på året runt!

Örgryte ligger lummigt och avskilt men ändå centralt. Göteborgs stadskärna nås lätt med cykel, spårvagn, buss eller bil ifrån denna oas, eller varför inte med en skön promenad? Närhet till Göteborgs evenemangsstråk som startar vid Liseberg och Universeum och sträcker sig fram till Ullevi. I de egna lugna kvarteren finns mataffärer, restauranger och mysiga butiker. Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång och i de vidsträckta skogarna finns härliga ytor för motion och rekreation.

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på jennieann.bergstrom@lundin.se.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av en rymlig hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i tre platsbyggda garderober samt en garderob med skjutdörrar. Ekparkett och vita väggar är till största del genomgående för bostaden.

Härligt vardagsrum med ljust gavelläge. Rummet får ett fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och ett vackert burspråk. Vardagsrummet är rymligt och kan inredas med både soffa och matsalsbord. Rummet stoltserar även med den vackra öppna spisen som går att elda i. I taket sitter infällda spotlights.

Kök som erbjuder generösa arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Köksinredning med nymålade köksluckor 2023 i vitt kombineras med bänkytor i mörkgrått och stänkskydd i vitt kakel. Köket är utrustat med keramikhäll, fläkt (Thermex), ugn (Cylinda), diskmaskin (Aska) samt kyl och frys i fullhöjd (Husqvarna). Här finns utrymme för en mindre matplats. Mörkgrått klinkergolv. Fönster i två väderstreck bidrar med fint ljusinsläpp och i taket sitter infällda spotlights.

Lägenhetens största sovrum har plats för dubbelsäng alternativt säng och arbetshörna. Fönster i två väderstreck bidrar med härligt ljusinsläpp. I taket sitter infällda spotlights och längs ena väggen finns gott om förvaring i flertalet garderober.

Det andra sovrummet har också plats för dubbelsäng alternativt säng och arbetshörna. Goda förvaringsmöjligheter i två tidstypiska platsbyggda garderober samt längs ena väggen står en rymlig garderob. Ett fönster bidrar med ljusinsläpp. I taket sitter infällda spotlights.

Helkaklat badrum med sandfärgade kalkstensplattor. Inredningen består av wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork, tvättmaskin, samt duschkabin (Noro). I taket sitter infällda spotlights och golvet har behaglig golvvärme. Ett fönster bidrar även här med dagsljus. Badrummet avskiljs med en tidstypisk dörr med strukturglas.

Lägenheten har även en gästtoalett med kalkstensplattor på golvet samt delvis kalkstensplattor på väggarna. Här finns wc, handfat med kommod samt spegel med belysning. Gästtoaletten har även behaglig golvvärme.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte Jakobsdal

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta