Välkommen till

Fastlagsgatan 15

Fastlagsgatan 15
2:a Kortedala

Högt upp i huset med stor & inglasad balkong

Välkommen till Fastlagsgatan 15 och denna välplanerade lägenhet! Här erbjuds ett socialt vardagsrum, kök med plats för matbord, stort sovrum samt ett helkaklat badrum. Lägenheten är belägen på sjätte våningen i det mest attraktiva läget i området med fantastisk utsikt över parken och vidare ut över Göteborg. En helt nybyggd inglasad balkong på 9 kvm skapar ett extra rum för lägenheten. Tack vare det höga läget ligger bostaden insynsskyddat och har ett fint ljusinsläpp. I denna förening ingår mycket i avgiften vilket resulterar i låga driftskostnader, välkomna på visning!

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren når ni den öppna och trivsamma hallen med generöst utrymme för fri avhängning. Utöver den fria avhängningen finns här goda förvaringsmöjligheter till ytterligare förvaring i garderober. I hela hallen ligger klinker i en mörkt grå ton, ett genomtänkt val som blir praktiskt samtidigt som det blir kontrasterande till andra val i bostaden.

Från hallen välkomnas man till vardagsrummet med stor inredningsfrihet. Här inryms antingen den större soffgruppen, eller varför inte en större matplats som öppnar för sociala samband. Vardagsrummet har ljusa väggar i form av strukturtapet och golvet kläs av parkett i fiskbensläggning. Härifrån når man den härliga inglasade balkongen som bidrar med fantastiskt ljusinsläpp och blir en naturlig tillflyktsort under sommarmånaderna.

I lägenhetens mitt är köket beläget. Här finns köksinredning i ljust beige och gott om arbetsytor på bänkskiva i både trä och rostfritt utförande. Stänkskyddet är kaklat i ett mönstrat motiv. Den maskinella utrustningen består av hällspis med ugn, fläkt och kombinerad kyl med frys. Här finns även ett städskåp. Framför fönstret finns trivsam yta för matplats för fyra. Även hit sträcker sig samma klinker som klär golvet i hallen.

Bostadens sovrum inreds med fördel med dubbelsäng med tillhörande möblemang. Utöver det finns här även yta för skrivbord. Förvaring finns i form av tre stycken inbyggda garderober. Väggarna är tapetserade i en grå ton med mönster.

Badrummet är helkaklat i en beige ton, en kulör som används även på klinkergolvet. Utrustningen består av wc, handfat, spegelskåp, handdukstork samt duschkabin med skjutdörrar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Kortedala
Bekvämt och naturskönt boende nära city
Kortedala är Göteborgs första moderna förort och byggdes upp under 1950-talet. Området präglas av hus från 50-talet med en blandad bebyggelse, här finns allt från höga punkthus till lamellhus, villor och radhus.

Området ligger med ett naturskönt läge gränsande både till Göta Älv, Lärjeån samt skogs-och bergsområden. Lärjeåns dalgång i norr erbjuder vackra promenadstigar i fantastisk natur och ett unikt djur- och växtliv. I dalgångslandskapet kring Göta älv finns vandringsled för lax och havsöring. Säveån i söder bjuder på fiske och vill man ha sin egen gröna oas att odla i finns Lärjeholmens- och Solgläntans Odlarförening. Det finns också en populär kolonistugeförening, Klaras Ängar.

Kortedala har inte mindre än fyra torg; Citytorget, Kortedala Torg, Kalendertorget och Årstidstorget. Här har du därför service, restauranger och affärer på promenadavstånd vart du än bor. Kommunikationerna till och från området är mycket bra. Du tar dig in till centrala Göteborg på cirka 15 minuter och har flera linjer att välja mellan, alla vagnar går dessutom med täta turer både dag och kväll.

Föreningslivet i Kortedala är rikt. För dig som söker motion och friluftsliv finns här flera idrottsföreningar och motionsslingor. Isdala ishall ligger nära Kortedala Torg. Stadsdelens egna museum, Kortedala museum, är inrymt i en hyreslägenhet på Adventsvägen 1. Här har man bevarat en tvårumslägenhet med möbler och föremål från 50- och 60-talet. Alla gatunamnen associerar till kalender och tideräkning.

Kortedala inbjuder till ett aktivt och behagligt boende i vackra omgivningar. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta