Välkommen till

Vaktmästaregången 5

Vaktmästaregången 5
2:a Masthugget

Mycket smakfullt renoverad tvåa i en toppenförening

Välkomna till denna mycket trivsamma och ljusa tvåa med ljuvlig balkong i ett soligt sydläge. Bostaden erbjuder ett stort kök med påkostade materialval och bra arbetsytor, ett rymligt och ljust vardagsrum i öppen planlösning med köket och utgång till den inglasade balkongen, stort och harmoniskt sovrum samt badrum med tvättmaskin

Brf Masthugget är i dagsläget Sveriges största bostadsrättsförening.
En välmående förening med god ekonomi som tack vare sin storlek kan erbjuda bekvämligheter och fördelar utöver det vanliga, såsom gott om garageplatser, bilkooperativ, gratis biltvätt (gör det självtvätt) övernattningslägenheter, gym och bastu, bordtennis och biljard, festlokal med mera. I Masthugget bor ni i mysiga kvarter med gångavstånd till Linnéstadens och Långgatornas restauranger, kaféer, barer och trevlig shopping.

Trevlig innergård med goda möjligheter för grillning och sociala kvällar!

Välkommen att boka visning!

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på kevin.arnagard@lundin.se.

Bostaden disponeras enligt nedan:

Välkomnande och rymlig hall med plats för avhängning direkt till höger samt extra förvaring i två garderober. Golvet är belagt med ett vackert trägolv med sober färg på vägg.

Rakt fram når ni kök och vardagsrum i en öppen och social planlösning. Bakom den ljusa köksinredningen finns generöst med förvaringsutrymmen och längs med den ljusa naturstenbänkskivan som ger gott om arbetsytor, sitter ett stänkskydd som går snyggt ihop med det hela köket. Ledbelysning under överskåpen ger ett perfekt arbetsljus men även möjlighet till ett mysigt sken. Den maskinella utrustningen består av keramisk induktionshäll, integrerad varmluftsugn, fläkt, integrerad mikro, kombinerad kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Ett perfekt kök för den som älskar matlagning. Dessutom finner du en praktisk och vacker köksö som binder ihop köket perfekt! Matsalsbord med plats för många gäster blir en naturlig avdelning mellan kök och vardagsrum. Väggarna är ljusgråa och golvet kläs av ett massivt trägolv som löper tröskelfritt vidare in i vardagsrummet.

Vardagsrummet präglas av härliga ytor och rikligt med ljusinsläpp från fönsterpartiet. Soffan med tillhörande möblemang och TV-möbeln får sin naturliga plats längst in i rummet. Här finns också plats för en arbetshörna om så önskas. Väggarna är ljusgråa. Från vardagsrummet nås bostadens härliga balkong med ett soligt sydläge. Inglasningen går enkelt att skjuta åt sidan om man önskar få in frisk luft.

Stort och rymligt sovrum med förvaring i form utav en praktisk garderob som smakfullt binder samman hela rummet, väggarna ingår i rosa kulör och en vit garderoben som passar fint tillsammans med trägolv.

Badrummet är utrustat med kakel och klinkers, tvättmaskin, duschkabin, spegelskåp samt kommod och WC.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Masthugget
Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta