Välkommen till

Bunkebergsgatan 7

Bunkebergsgatan 7
2:a Gamlestaden

Vindslägenhet med perfekt planlösning och stora takfönster

Välkomna till denna häftiga tvårummare högst upp i huset med stora fönsterpartier i två vädersträck och fantastisk utsikt över takåsarna. Bostaden disponeras över sovrum, vardagsrum, kök och badrum samt rymlig skjutdörrsgarderob. Vill ni ha en lägenhet med mycket naturligt ljus? Då har ni hittat rätt.

Läs hela beskrivningen
Oskar
ansvarig mäklare
Oskar Allard
Fastighetsmäklare
0735-16 22 63 oskar.allard@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Oskar
ansvarig mäklare
Oskar Allard
Fastighetsmäklare
0735-16 22 63 oskar.allard@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

På våning 7/7 välkomnas ni in i en rymlig hall med plats för ytterkläderna till höger och gott om förvaring rakt fram via en skjutdörrsgarderob. Genomgående hela bostaden ligger ett ekparkettgolv och väggarna är målade i ljuskulör.

Till vänster från hallen ligger bostadens vardagsrum med plats för soffgrupp, vardagsrumsbord och TV. De stora takfönster bidrar till ett härligt ljusflöde och rymd.

Rakt genom vardagsrummet ligger sovrummet som rymmer dubbelsängen, förvaring genom garderober och andra möbler om så önskas.

Till vänster i vardagsrummet ligger hemmets kök, stort och rymligt kök med mycket förvaring och bra arbetsyta. Luckorna går i vitt och beslagen är rostfria. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, induktionshäll, fläkt och mikrovågsugn samt diskmaskin. Med stora fönster även i detta rum blir ljusflödet väldigt fint genom bostaden.

Till höger om hallen ligger det helkaklade badrummet med sandfärgat klinker på golvet och ljust kakel på väggarna. Badrummet har dusch, WC, kombineradtvättmaskin, handdukshållare, handfat med kommod och spegelskåp samt golvvärme.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Gamlestaden
Historiska vingslag, gröna oaser och staden om hörnet
Gamlestadens historia är, som namnet vittnar om, att det var här den ursprungliga stadens hjärta låg. Detta bidrar till att stadsdelen har en spännande historia och kulturhistoriskt intressanta kvarter. Majoriteten av bostäderna i området är flerbostadshus, de flesta av dem byggda mellan 1910- och 1960-talen. Sedan dess har många förändringar skett och idag är Gamlestaden en spännande mix av dåtid, nutid och framtid.

Gamlestaden är ett av Göteborgs mest expansiva områden med fantastiska framtidsmöjligheter. Här planeras för en modern, tät och dynamisk blandstad med nytt handelscentrum och en knutpunkt som binder ihop staden.

Området ligger beläget vid Säveån, på behändigt avstånd från Göteborgs centrum. Kommunikationerna är mycket goda och det finns även gott om promenad- och cykelvägar. Gamlestaden har ett bra utbud av vardaglig service, restauranger, skolor samt träningsställen. Samtidigt är det inte långt till underbar natur med härliga strövområden och en aktiv fritid. Ett av de större grönområdena är Fjällbo och i dessa lummiga skogar finns flera naturstigar och motionsslingor. En av dem går längs Fjällbo ängar och leder till Bergsjön som är en fin badsjö med klippstränder. Gröna oaser finner man även i områdets parker och prunkande innergårdar.

Många barnfamiljer bosätter sig gärna i Gamlestaden. Här finns flera skolor och ett rikt föreningsliv med verksamheter inom kultur, idrott och friluftsliv. I intilliggande Kviberg finns Sveriges största beachvolleyhall och nordens största multisportarena, Prioritet Serneke Arena.

Gamlestaden inbjuder till ett bekvämt boende för den moderna människan i genuin Göteborgsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta