Välkommen till

Mattssonsliden 14

Mattssonsliden 14
1:a Masthugget

Ljus etta perfekt som förstaboende

Välkomna till Mattssonsliden 14 och denna ljusa etta som är perfekt för studenten eller som förstaboende! Öppna ytor bjuder in till olika möbleringsalternativ med plats för såväl en sovloft som sällskapsdel tillsammans med köket. Rymligt badrum med dusch.
Bostaden når du även bekvämt via Andra långgatan 46.

Varmt välkomna på visning!

Brf Masthugget är för närvarande Sveriges största bostadsrättsförening och kännetecknas av en välmående ekonomi. Dess imponerande storlek möjliggör unika bekvämligheter, inklusive generöst med garageplatser, bilkooperativ, snickeri- och målarlokal, gym och bastu, samt en festlokal. Föreningen erbjuder en lugn, trygg och barnvänlig atmosfär.

I de mysiga kvarteren i Masthugget finner du allt du behöver inom gångavstånd till Linnéstaden och Långgatornas mångfald av restauranger, kaféer, barer och shoppingmöjligheter. Huvudstråket Fjällgatan erbjuder en rad bekvämligheter som minilivs, grönsakshandlare, bageri, videobutik, florist, frisör, kafé och pizzeria. Boende i Masthugget innebär även närhet till grönskan i Slottsskogen, den fantastiska utsikten från Masthuggskyrkan och älvinloppet med Klippan och Röda Sten. Goda kommunikationer finns med buss 61, som har en hållplats nära huset. Dessutom är det lätt att ta sig till önskade destinationer till fots eller med cykel. En perfekt kombination av bekvämlighet och charm.

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på kevin.arnagard@lundin.se.

rumsbeskrivning:

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Masthugget
Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta