Välkommen till

Artillerigatan 38

Artillerigatan 38
3:a Gamlestaden

Välplanerad trea högt upp i huset med balkong i frittläge

Varmt välkommen till Artillerigatan 38 högt upp i huset med läcker utsikt! Nu saluförs en välplanerad trerummare på våning 6/8 med rymlig balkong och stora fönster. Från balkongen har du en vacker utsikt mot både grönska och innerstaden och fönsterna skapar en härlig inomhusmiljö och rymd med sitt fina ljusflöde. Bostaden är strategiskt utformad med sovrum i ena delen av bostaden och de sociala delarna på andra sidan. Mellan kök och vardagsrum är det öppen planlösning och det finns rum för både familj och vänner.

I Gamlestaden bor du med gångavstånd till matbutiker, gym och spårvagn som tar dig till stadskärnan på ca 10 minuter!

Läs hela beskrivningen
Oskar
ansvarig mäklare
Oskar Allard
Fastighetsmäklare
0735-16 22 63 oskar.allard@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Oskar
ansvarig mäklare
Oskar Allard
Fastighetsmäklare
0735-16 22 63 oskar.allard@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en rymlig hall med plats för hatthylla till vänster och förvaring genom tre garderober till höger. Genomgående hela bostaden ligger det en ekparkett på golvet och väggarna är vitmålade.

Vardagsrummet är socialt och öppet mot köket. Här erbjuds allt från familjemys till de stora kompisträffarna. Stora fönsterpartier ger rikligt med ljusinsläpp stora delar av dagen. Från vardagsrummet nås hemmets stora balkong med ett högt och fritt läge!

Köket har allt att erbjuda, bra arbetsytor, mycket förvaring och en gedigen maskinpark bestående av kyl och frys, ugn och mikrovågsugn i arbetshöjd, induktionshäll, fläkt och diskmaskin. Matbordet tar sin naturliga plats intill fönsterna och rymmer ca 6 personer.

Sovrummen ligger avskilt och lugnt för en god nattsömn. Bostadens större sovrum har gott om plats för dubbelsäng, sängbord på vardera sida och garderober. Det mindre sovrummet används idag som barnrum men skulle också fungera som hemmakontor eller gästrum.

Rymligt badrum med sandfärgat klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Badrummet har dusch, WC, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare samt arbetsyta och förvaring genom överskåp.

I bostaden finns det också en rymlig inredd klädkammare.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Gamlestaden
Historiska vingslag, gröna oaser och staden om hörnet
Gamlestadens historia är, som namnet vittnar om, att det var här den ursprungliga stadens hjärta låg. Detta bidrar till att stadsdelen har en spännande historia och kulturhistoriskt intressanta kvarter. Majoriteten av bostäderna i området är flerbostadshus, de flesta av dem byggda mellan 1910- och 1960-talen. Sedan dess har många förändringar skett och idag är Gamlestaden en spännande mix av dåtid, nutid och framtid.

Gamlestaden är ett av Göteborgs mest expansiva områden med fantastiska framtidsmöjligheter. Här planeras för en modern, tät och dynamisk blandstad med nytt handelscentrum och en knutpunkt som binder ihop staden.

Området ligger beläget vid Säveån, på behändigt avstånd från Göteborgs centrum. Kommunikationerna är mycket goda och det finns även gott om promenad- och cykelvägar. Gamlestaden har ett bra utbud av vardaglig service, restauranger, skolor samt träningsställen. Samtidigt är det inte långt till underbar natur med härliga strövområden och en aktiv fritid. Ett av de större grönområdena är Fjällbo och i dessa lummiga skogar finns flera naturstigar och motionsslingor. En av dem går längs Fjällbo ängar och leder till Bergsjön som är en fin badsjö med klippstränder. Gröna oaser finner man även i områdets parker och prunkande innergårdar.

Många barnfamiljer bosätter sig gärna i Gamlestaden. Här finns flera skolor och ett rikt föreningsliv med verksamheter inom kultur, idrott och friluftsliv. I intilliggande Kviberg finns Sveriges största beachvolleyhall och nordens största multisportarena, Prioritet Serneke Arena.

Gamlestaden inbjuder till ett bekvämt boende för den moderna människan i genuin Göteborgsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta