Välkommen till

Ådalavägen 10A

Ådalavägen 10A
2:a Lerum Centralt

Charmig lägenhet med huskänsla och gemensam trädgård

Varmt välkomna till en riktigt charmig och fin lägenhet mitt i centrala Lerum. Här bor man med en sann huskänsla i ett äldre och välskött trähus med en mysig och lummig trädgård utanför. Lägenheten som ligger på andra våningen är ljus och välplanerad med flera fönster i två olika riktningar samt rymliga rum. Här erbjuds ett renoverat och välutrustat kök med plats för matbord, ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp om så önskas, ett fint sovrum med plats för förvaringsmöbler, totalrenoverat badrum med tvättmaskin samt hall med rejäla garderober. För ytterligare förvaring har man ett mycket stort källarförråd att tillgå och det finns även en gemensam tvättstuga i huset. Fastigheten är välskött och det har installerats fiber som ingår i månadsavgiften. Trädgården och utegården är gemensam och parkering ingår i månadsavgiften!

Läget är lugnt men ändå mycket centralt. På några minuters gångavstånd ligger Lerums centrum med all dess utbud och kommunikationer. Alldeles intill huset finns det vackra gångstråket längs med Säveån och en kort bit därifrån Aspen och dess populära badplats.

Välkomna på bokade visningar!

Läs hela beskrivningen
Oskar
ansvarig mäklare
Oskar Allard
Fastighetsmäklare
0735-16 22 63 oskar.allard@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Oskar
ansvarig mäklare
Oskar Allard
Fastighetsmäklare
0735-16 22 63 oskar.allard@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Rymlig och ljus hall med plats för avhängning av ytterkläder vid dörren och två stora garderober lite längre in. Snyggt golv som är enhetligt i hela bostaden och väggarna är tapetserade med en charmig storblommig tapet.

Till höger om hallen ligger vardagsrummet som är stort och härligt. I detta rum får man gott och väl plats med både soffgrupp och matsalsgrupp om så önskas. Väggarna är ljust målade och golvet är detsamma som i hall, kök och sovrum.

Smakfullt och välutrustat kök som totalrenoverats 2013 med svarta skåpsluckor, vitt kakel och bänkskiva i ljus sten. Utrustningen består av spishäll, fläkt, diskmaskin, inbyggd mirko samt ugn och en kombinerad kyl/frys. Här har man plats för ett frukostbord med fyra stolar och utanför fönstret nere på gården står föreningens härliga trädgårdsgrupp och grill som man gärna får använda. Det är bara att skicka ner maten med en korg i ett rep genom fönstret.

Luftigt och stort sovrum som får plats med en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Väggarna är ljust målade och här finns två dubbelgarderober.

Stilrent och nyrenoverat badrum med grått klinker på golvet och stora vita kakelplattor på väggarna. Badrummet är utrustat med takdusch, WC, kombinerad tvättmaskin, handfat med kommod och spegelskåp.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Karta