Välkommen till

Klostergången 7

Klostergången 7
2:a Masthugget

Ljus & nyrenoverad tvåa med genomtänkt planlösning

Genomtänkt och smakfullt nyrenoverad lägenhet i charmiga Masthugget. Välplanerade kvadratmeter med ett härligt ljusinsläpp och stora fönsterpartier. Öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum. Populär och mycket välmående bostadsrättsförening med god ekonomi, låg avgift och möjlighet till garageplats. Utmärkt beläget med direkt närhet till både Slottsskogens vackra grönska och Linnéstadens kaféer, barer och sköna puls.

Läs hela beskrivningen
Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en möblerbarhall med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i fem platsbyggda garderober. Lägenheten har genomgående ljus färgsättning.

Ljust vardagsrum som kan inredas med soffa och matsalsbord. Ett generöst fönsterparti bidrar med ljusinsläpp. Vardagsrummet ligger i öppet samband med köket vilket skapar en social stämning.

Trivsamt kök med köksinredning i en behaglig grön färg samt bänkytor i vitt. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl med frys.

Praktiskt och välplanerat sovrum som har plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Ett stort fönsterparti bidrar med ljusinsläpp.

Modernt badrum med grått klinker på golvet och beiget kakel på väggarna. Inredningen består av wc, handfat med kommod, spegelskåp, dusch med vikväggar i glas samt handdukstork.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Masthugget
Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta