Välkommen till

Skepparegången 26

Skepparegången 26
1:a Masthugget

Ljus och modern bostad med fantastisk utsikt mot Karlatornet

Välkomna till en härligt välplanerad bostad med generösa fönsterpartier i insynsskyddat läge som ger ett ljust och luftigt intryck med grönskan precis utanför fönstret. Socialt öppet kök mot vardagsrummet med lättmöblerade kvadratmetrar.

Brf Masthugget är i dagsläget Sveriges största bostadsrättsförening. En välmående förening med god ekonomi som tack vare sin storlek kan erbjuda bekvämligheter och fördelar utöver det vanliga, såsom gott om garageplatser, bilkooperativ, snickeri- och målarlokal, gym och bastu, festlokal med mera. Lugnt, tryggt och barnvänligt område.

I Masthugget bor ni i mysiga kvarter med gångavstånd till Linnéstadens och Långgatornas restauranger, kaféer, barer och trevlig shopping. Masthuggets huvudstråk är Fjällgatan och här finns minilivs, grönsakshandel, bageri, sushirestaurang, frisör, godisbutik, pizzeria och besöksgarage. Här bor ni även med närheten till såväl Slottsskogens gröna natur som till Masthuggskyrkans fantastiska utsiktsplats och älvinloppet med Klippan och Röda Sten. Goda kommunikationer med buss 61 som stannar alldeles i närheten av huset. Det är även lätt att ta er dit ni vill till fots eller med cykel.

Välkommen på visning och välkommen hem!

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Vi är glada att kunna erbjuda denna underbara bostad till dig som letar efter en stilren och nyrenoverad lägenhet. Med sitt insynsskyddade läge kan du njuta av enastående utsikt mot grönska!

Köket är nyligen renoverat och utstrålar elegans med sina ljusa skåpluckor och rostfria detaljer. Det finns gott om plats för en stor matplats där du kan bjuda in familj och vänner för trevliga middagar. Här har du alla bekvämligheter du behöver för att skapa kulinariska mästerverk.

Vardagsrummet har nymålade väggar och vacker parkett, vilket ger rummet en fräsch och inbjudande känsla. Här finns gott om utrymme för både en bekväm vardagsrumsdel och en sovplats, perfekt för dig som vill ha flexibilitet och möjlighet att inreda efter dina behov.

Hallens smarta layout erbjuder generös förvaring i form av fyra garderober, så du kan hålla ordning på dina kläder och andra tillhörigheter.

Badrummet är generöst och utrustad med badkar, wc, spegelskåp

Denna bostad erbjuder dig inte bara ett stilrent och modernt boende. Dess bra läge ger dig en känsla av avskildhet samtidigt som du kan njuta av lummiga innergårdar.

Tveka inte att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka en visning och upptäcka denna fantastiska bostad med egna ögon. Välkommen hem till din drömbostad!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Masthugget
Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta