Välkommen till

Kungälvsgatan 11

Kungälvsgatan 11
Bagaregården

20-talsvilla i lugna Bagaregården

Äntligen en villa i Bagaregården!

Välkomna till Kungälvsgatan 11 och denna 20-talspärla med lummig tomt mitt i stan. Huset erbjuder en totalarea om 150 kvm fördelat på tre plan. Stora sällskapsytor på entréplan. Privata delar på övre plan med två sovrum, mycket förvaring samt badrum. Ett källarplan som består av en egen lägenhet med badrum, pentry och tillgång till tvättstuga. Källarplanet har en separat ingång. Några fördelar med just detta hem är det nylagda Sunroof taket från 2022 med integrerade solceller med 30 års garanti, carport med indragen el, bevarad charm med tjocka lister och kakelugn. Läget med lugna omgivningar i kombination med närhet till innerstaden är en eftertraktad kombination. Detta är perfekt för barnfamiljen!

Välkomna att kontakta Benjamin för mer information!

Läs hela beskrivningen
Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Du välkomnas in i en öppen hall med plats för avhängning. Ett fönster bidrar med härligt ljusinsläpp. På väggarna är det träpanel och tapet. På golven i huset ligger genomgående fiskbensmönstrad ekparkett i original.

Villan har två rymliga vardagsrum med kakelugn och gott om utrymme för avkoppling, underhållning och familjetid. Från det ena rummet når du utgång till husets altan och trädgård. Altanen är insynskyddad, cirka 15 kvm stor i söderläge, en perfekt plats för avkoppling efter en lång arbetsvecka. Här ryms grill samt bord och stolar för många personer.

Köket är stort och rymligt med härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns generöst med plats för familjen. Köksinredningen består av kyl och frys från LG, diskmaskin från BOSCH, spis och ugn samt fläkt från Thermex. På golvet ligger laminat och väggarna är vitmålade.

På denna våning finns även en gästtoalett med wc, spegelskåp och handfat.

Trappan upp tar dig till sovrummen och badrummet. Sovrummen är väl tilltagna med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang samt skrivbordshörna. I båda rummen finns kattvindar, ett har två och det andra rummet har en. Det finns ytterligare en kattvind från badrummet. Dessa används idag som garderober och förvaring. Badrummet är delvis renoverat 2023.

I villans källarplan finns en separat lägenhet, en tvättstuga som lägenheten idag har tillgång till samt ett kallförråd. Tvättstugan renoverades 2022. Lägenheten har ett sovrum rymligt nog för en dubbelsäng och tillhörande möblemang. Lägenheten har en köksdel med pentry och liten plats för bord och stolar. Här finns ett badrum med duschhörna, wc, handfat och spegelskåp. Lägenheten har egen ingång på husets kortsida.

Villan ligger mitt i staden med en tomt som är stor och grönskande och en oas för den som har gröna fingrar. Trädgården erbjuder ett fridfullt läge och är perfekt för utomhusaktiviteter, odling eller bara avkoppling i natursköna omgivningar. På tomten finns även en friggebod, en bra plats att förvara redskap i. Här finns också ett växthus, odlingslott, fruktträd (plommon, äpplen, körsbär, persika) och massor av bär (jordgubbar, smultron, björnbär, krusbär och hallon), perennrabatter, gräsmatta, en liten äng samt carport.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Bagaregården
Småstadsidyll, storstadspuls och gröna oaser
I Göteborgs östra centrum ligger charmiga Bagaregården, en mysig pärla som består av vacker och välbevarad bebyggelse. Här finns en blandning av fristående villor och landshövdingehus, alla omgivna av grönskande gårdar och mäktiga träd.

I Bagaregårdens kvarter finns mysiga caféer och trevliga närbutiker. I intilliggande områden som Olskroken, Lunden och Munkebäck finns ytterligare butiker, träningsställen, vårdmottagningar och apotek. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn. Redbergsplatsen är knutpunkt för flera buss- och spårvagnslinjer.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter av olika slag för alla åldrar. I Härlanda park ligger kulturhuset Kåken. Här finns bland annat bibliotek, hälsotek, öppen förskola och café. I parken som omger byggnaderna finns gräsytor och fotbollsplaner.

Vill man ge sig ut i naturen ligger Göteborgs fina grönområden Delsjön, Skatås och Härlanda Tjärn på nära håll. I de lummiga skogarna finns vandringsleder, badsjöar, motionsslingor och ridvägar. I området kring Skatås har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Bagaregården inbjuder till ett gemytligt boende i en av Göteborgs äldsta och mest genuina stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta