Jennieann

Jennieann Bergström

Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se

Med över 10 års erfarenhet inom branschen är jag en engagerad och pålitlig fastighetsmäklare som strävar efter att överträffa dina förväntningar.
Mitt fokus ligger på att skapa varaktiga relationer och leverera enastående resultat till mina kunder. Jag är stolt över att ha byggt upp ett stort nätverk av både nya och återkommande kunder som inte bara litar på mig, utan också rekommenderar mina tjänster till sina vänner och bekanta. Denna förtroendefaktor är en stark indikation på min hängivenhet och kompetens inom mitt arbete.
Med mitt stora intresse för bostadsmarknaden och kontinuerlig uppdatering om de senaste trenderna och lagarna kan du vara säker på att jag alltid kommer att vara i framkant. Jag arbetar dedikerat för att tillgodose dina behov och önskemål för att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just dig.

Jag förstår att en fastighetsaffär kan vara en av de viktigaste ekonomiska besluten du tar i ditt liv. Jag är här för att stötta och vägleda dig genom hela processen. Oavsett om du vill sälja, köpa eller investera i fastigheter så kan du lita på att jag kommer att ge dig professionell rådgivning, förhandlingsförmåga och enastående service.

Tveka inte att kontakta mig för att diskutera dina fastighetsbehov. Jag ser fram emot att få möjligheten att arbeta med dig och göra din fastighetsdröm till verklighet!

Vänlig hälsning,
Jennieann
Jag vill bli kontaktad av Jennieann
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

" Jennieann var vår mäklare när vi köpte vår första lägenhet och redan då var vi helt säkra att vi skulle välja henne igen i framtiden om det skulle behövas. En jätte trevlig, charmig och professionell person som bemötte alltid oss med ett leende. Jennieann har alltid varit positiv, engagerad och jätte stödjande för oss både när vi köpte vår lägenhet och när vi sålde den. Hennes omtanke och full förståelse för både köpare och säljare leder alltid till en bra affär för alla inblandade. "

Brattåskärrsvägen 203
19 nov 2023

"En fantastiskt duktig, trevlig och kompetent mäklare som jag starkt rekommenderar. Lätt att få tag i, ger snabba svar och höll mig uppdaterad genom hela processen. Lätt att bolla med, kunnig och erfaren. Kan inte tänka mig en bättre mäklare! "

Morängatan 10
10 okt 2023

"Mycket kompetent och proffsigt utfört från start till försäljning."

Liedstrandsgatan 10
6 okt 2023

"Vi fick mer än vad vi trodde, och allt gick väldigt snabbt utan att vara forcerat. Så det var en ideal situation där allt stämde. Vi litade också på Jennieanns omdöme och smak vilket underlättade kommunikationen och tydligheten. Så varma rekommendationer! Björn & Lena"

Sålanda 140
3 okt 2023

"Supernöjd med Jennieanns insats! Hon är kunnig, kompetent och sympatisk. Hon återkopplade direkt när vi hade frågor och lotsade oss genom processen med entusiasm, kunskap och intresse. Vi kan inte tänka oss en bättre mäklare."

Liedstrandsgatan 10
29 aug 2023

"Jennieann är en otrolig mäklare! Hon har verkligen gått den extra milen för oss när vi sålde vår fantastiska lägenhet. Med genuint engagemang och omsorg överträffade hon mina förväntningar. Jag har sålt många hus och lägenheter tidigare och vet precis vad jag vill ha hos en mäklare, och Jennieann levererade verkligen. Hon lyssnar, kommunicerar och gör allt för att underlätta för säljare, intressenter och köpare. Jag kan varmt rekommendera Jennieann som din framtida mäklare!"

Sixten Camps gata 12
19 aug 2023
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Jennieann finns här: www.hittamaklare.se/jennieann.bergstrom
Jennieann Bergströms

Försäljningar