Jennieann

Jennieann Bergström

Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se

Med över 10 års erfarenhet inom branschen är jag en engagerad och pålitlig fastighetsmäklare som strävar efter att överträffa dina förväntningar.
Mitt fokus ligger på att skapa varaktiga relationer och leverera enastående resultat till mina kunder. Jag är stolt över att ha byggt upp ett stort nätverk av både nya och återkommande kunder som inte bara litar på mig, utan också rekommenderar mina tjänster till sina vänner och bekanta. Denna förtroendefaktor är en stark indikation på min hängivenhet och kompetens inom mitt arbete.
Med mitt stora intresse för bostadsmarknaden och kontinuerlig uppdatering om de senaste trenderna och lagarna kan du vara säker på att jag alltid kommer att vara i framkant. Jag arbetar dedikerat för att tillgodose dina behov och önskemål för att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just dig.

Jag förstår att en fastighetsaffär kan vara en av de viktigaste ekonomiska besluten du tar i ditt liv. Jag är här för att stötta och vägleda dig genom hela processen. Oavsett om du vill sälja, köpa eller investera i fastigheter så kan du lita på att jag kommer att ge dig professionell rådgivning, förhandlingsförmåga och enastående service.

Tveka inte att kontakta mig för att diskutera dina fastighetsbehov. Jag ser fram emot att få möjligheten att arbeta med dig och göra din fastighetsdröm till verklighet!

Vänlig hälsning,
Jennieann
Jag vill bli kontaktad av Jennieann
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Otroligt engagerad och proffsig mäklare! Gjorde det lilla extra för att allt skulle bli så bra som möjligt. Lättillgänglig, tillmötesgående och trevlig. Kan verkligen rekommendera!"

Sankt Pauli Trappor 8B
11 jun 2024

"Väldigt lyhörd och kändes som att mäklaren satte mig som säljare i fokus! Många bra råd och tips samt att det kändes som man jobbade tillsammans för att uppnå målet. Dialog är väldigt viktigt något som mäklaren verkligen tog fasta på! Mäklaren uppträdda väldigt proffsigt och var alltid väl förberedd! "

Wingårdsgatan 9A
4 jun 2024

"Trevlig, engagerad & personlig i sitt bemötande. Bra på att fånga upp intressenter, hjälpte oss att sälja snabbare än vi förväntade oss. "

Kobergsgatan 28
1 jun 2024

"Otroligt proffsig vänlig , förklarade allt klart och tydligt "

Jättegrytsgatan 2A
30 maj 2024

"En mäklare som från första stund är intresserad av kunden och ger all information som krävs. Mäklaren hjälper också säljaren med problem som dyker upp under de förberedelser som görs innan försäljning och vidare under hela processen. En person som vi varmt kan rekommendera."

Kvarnhjulsvägen 4
27 apr 2024

"Jag är så nöjd man kan vara med Jennieann och utfall. Jag hade visserligen ett bra hus med ett fint läge. Men det är ju Jennieanns proffsiga/strukturerade arbetssätt samt hennes drivkraft och förmåga att matcha intressenter mot varandra som var avgörande för utfallet. Och hela tiden på ett engagerat och trevligt sätt. Så jag kan och vill verkligen rekommendera henne. "

Tånguddsbacken 46
7 apr 2024
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Jennieann finns här: www.hittamaklare.se/jennieann.bergstrom
Jennieann Bergströms

Försäljningar