Kevin

Kevin Arnagård

Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se

Så länge jag kan minnas har jag alltid haft ett driv för att skapa bättre lösningar och möjligheter, det är exakt det som jag kommer att bidra med som fastighetsmäklare. Jag har i grunden en internationell golfkarriär som sträcker sig långt bak i tiden, där tävlingar och tålamod har format mig till en riktig vinnarskalle. Med intresse för affärer och med ett stort engagemang är jag övertygad om att kunna ge dig som kund de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

För mig är det en självklarhet att varje bostadsaffär genomförs på ett professionellt sätt så att alla involverade parter känner sig trygga och nöjda. Så tveka inte att höra av dig om du går i tankar att byta boende eller är i behov utav en konsultation.

Välkommen att kontakta mig!

Vänlig hälsning,
Kevin
Jag vill bli kontaktad av Kevin
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Professionell, positivt och trevlig mäklare. Kommunicerar bra genom hela processen och är lättillgänglig för frågor! "

Orustgatan 13A
27 maj 2024

"Kevin har varit oerhört engagerad och positiv i hela processen. Han var tydlig med sina tankar om strategier och återkopplade alltid som han lovat. Tack Kevin, vi är väldigt nöjda ! "

Värmlandsgatan 24A
17 maj 2024

"Trevlig och professionell mäklare som hjälpte oss genom hela processen med att sälja vår lägenhet. "

Masthuggsliden 16
30 apr 2024

"Kevin är väldigt serviceminded, supertrevlig och noggrann. Med mycket människokännedom och respekt för alla parter guidar han både säljare och köpare rätt. En väldigt duktig och kunnig mäklare. "

Fyrmästaregången 16
26 apr 2024

"Överlagt väldigt nöjda med Kevin. Hade önskat mer framförhållning (tid) vid vissa moment som tex då annonsen skulle kontrolleras inför publicering. Det var kort om tid och allt skulle ske under arbetstid vilket inte alltid är så lätt. "

Vantgatan 1A
27 mar 2024

"Lyhörd mäklare med spetskompetens som förenklar affären för såväl säljare som köpare."

Skepparegången 18
25 mar 2024
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Kevin finns här: www.hittamaklare.se/kevin.arnagard
Kevin Arnagårds

Försäljningar