Staffan Lindberg

Nyproduktion, Fastighetsmäklare
0709-16 22 67 staffan.lindberg@lundin.se

Med snart 40 års erfarenhet av fastighetsförmedling har jag nog passerat de flesta hinder man kan stöta på vid en bostads- och fastighetsaffärer. Min stora kunskap om Göteborg, marknaden, fastighetsförmedling och byggteknik har lett till många spännande projekt. Bland annat att jag fått konsultera Västsvenska Handelskammaren och Volvo Cars i fastighetsfrågor och bostadsproblematik i samband med hitflyttande personal från andra länder.

Jag har arbetat på Lundin Fastighetsbyrå sedan 1998 och ansvarar för våra nyproduktionsprojekt, där vi bistår byggherrar genom hela processen, från ritbord till försäljning. Vi har till exempel ett stort samarbete med Skanska Nya Hem och ett flertal andra aktörer. Jag arbetar även frekvent med bostadsrättsombildningar och konsultationer för bostadsrättsföreningar. Dessutom är jag anlitad av advokater som sakkunnig gällande värderingar i tingsrätten vid tvistemål.
Mitt mål är alltid att skapa goda och förtroendeingivande kundrelationer samt att säljare och köpare genomför en affär där båda parter är tillfredsställda och nöjda.

Ett urval av mina försäljningar