Lundin Om oss

Förutsättningar för att överträffa förväntningar

Lundin Fastighetsbyrå är ett väletablerat familjeföretag som grundades år 1979. Under mer än 40 år har vi vuxit till en av Göteborgsområdets mest anlitade fastighetsbyråer med mängder av framgångsrika bostadsaffärer bakom oss. Idag arbetar närmare 40 drivna och kompetenta personer hos oss på vårt stora kontor, mitt i Vasastaden. Våra mäklare är pålästa, kunniga och uppdaterade – särskilt inom sina respektive geografiska områden.

Vårt mål är alltid att skapa bästa möjliga förutsättningar för just din bostadsaffär. Varje vecka möter vi hundratals intressenter med olika behov och drömmar. Vi brinner för bostadsaffärer och arbetar med mängder av olika försäljningsuppdrag över hela Stor-Göteborg med omnejd. Vår övertygelse är att investera lika mycket kunskap, tid och engagemang i varje enskild affär.


Bästa exponering & personligt engagemang

Vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar, både vad gäller slutpris och professionalitet. Våra huvudingredienser är därför bästa exponering och personligt engagemang.

Bästa exponering handlar framför allt om två saker – var vi marknadsför våra bostäder och hur vi marknadsför dem. Alla som letar efter en ny bostad vill känna kvalitet och trygghet, därför samarbetar vi med ett fåtal utvalda stylister och fotografer för att visa alla våra bostäder från deras absolut bästa sida. När vi har ett perfekt paketerat resultat gäller det att nå kunderna där kunderna finns. Vi erbjuder en heltäckande exponering med digital marknadsföring i våra egna kanaler och på relevanta bostadsportaler, gör direktutskick och matchar bostaden mot vårt breda köparregister. All vår kunskap och alla våra resurser används för att våra kunder ska få de allra bästa förutsättningarna för en riktigt bra försäljning.

Personligt engagemang innebär att varje enskild mäklare gör det lilla extra i varje bostadsaffär. Att vara påläst, samla in och presentera relevant information till spekulanter är det minsta man kan begära av en mäklare. För oss handlar personligt engagemang om långt mer än så - det handlar om särskild kunskap, erfarenhet och att på ett genomtänkt och proaktivt sätt driva försäljningsprocessen framåt. Att ta reda på detaljer som alla inte tänker på, att ha tid, vara flexibel och tillgänglig, men framför allt om viljan att överträffa dina förväntningar.


Vill du veta mer om att köpa eller sälja bostad med oss? Välkommen att höra av dig!