Lundin Snart till salu


Vi gör dig redo för försäljning

Vill du veta hur intresset för din bostad ser ut? Eller går du i säljtankar men har ännu inte hittat ditt nya drömboende? Ofta går det snabbt när du väl hittar din nya bostad och då kan det vara skönt att ha försäljningen förberedd in i minsta detalj.

Med vår tjänst Snart till salu förbereder vi din försäljning så att det bara är att trycka på knappen när du väl är redo att sälja. Vi tar fram underlag, fotograferar, producerar planritning och gör klart objektsbeskrivningen. Sedan samlar vi på oss spekulanter för att skapa stort intresse redan i ett tidigt skede.

Snart till salu passar dig som:
  • Vill vara förberedd på försäljning den dag du hittar din nya bostad
  • Vill skanna av marknaden och intresse för din nuvarande bostad
  • Vill ha professionell rådgivning och hjälp inför kommande bostadsköp

Så här går det till:

Första mötet

Vi börjar alltid med ett inledande möte där du får berätta mer om din bostad. Tillsammans tittar vi på förutsättningar och förväntningar för att hitta bästa möjliga väg framåt. Vi går igenom marknadsläget och gör en grundlig värdering av bostaden. I samband med första mötet lämnar vi även en offert på mäklararvode och ett förslag på försäljningsupplägg - självklart förbinder du dig inte till att sälja och vi tar endast betalt om och när vi sålt din bostad.

Förberedelser

Vid en bostadsaffär är förberedelserna A och O! Vi arbetar exklusivt med några få utvalda fotografer för att fånga säljande bilder som presenterar din bostad på bästa sätt. Vi samarbetar också med duktiga stylister som erbjuder konsultation på hur du bäst förbereder bostaden inför fotografering (och eventuell visning).

Köparregister

När informationsinsamling och fotografering är klar, är det dags att matcha din bostad mot vårt breda köparregister. Varje vecka träffar vi hundratals personer som letar ny bostad, vi vet var och hur de vill bo, och vi ser till att de är förberedda för att kunna köpa ny bostad. Genom köparregistret kan vi omgående börja bearbeta potentiella köpare och i samråd med dig erbjuda förhandsvisning för intressenter.

Marknadsföring

Du bestämmer själv i vilken takt och omfattning som du vill synas med din bostad. Vi har möjlighet att publicera bostaden som Snart till salu på vår hemsida, Hemnet och andra betydande bostadsportaler, samt i sociala medier. I sociala medier kan vi rikta annonsen till rätt målgrupp och få en träffsäker räckvidd som skapar intresse för bostaden i ett tidigt skede.


Vi erbjuder även köparrådgivning och experthjälp inför ditt bostadsköp. Det kan exempelvis gälla prisstatistik, att tyda besiktningsprotokoll eller årsredovisningar.

Vill du veta mer om Snart till salu?
Välkommen att kontakta oss på info@lundin.se och 031-17 22 60 eller fyll i dina uppgifter nedan.